Kattefoder

Kissers Glade Hunde v/Kirsten Skeel

Vores mission er enkel og klar

ORIJEN og ACANA kattemad

Vi laver BIOLOGISK KORREKT™ kattemad af FRISKE REGIONALE RÅVARER

Champion Petfoods i Canada, der laver ORIJEN og ACANA adskiller sig fra de traditionelle multinationale foderproducenter ved selv at tilberede maden, i deres egne state of the art køkkener. Det giver os mulighed for at lave Biologisk Korrekt mad, i form af ægte WholePrey, ægte Singles, og samtidig bruge verdens højeste indhold af friske ingredienser.

ORIJEN og ACANA kattemad er gennem mere end et kvart århundrede blevet solgt fra specialforretninger og dyrlæger, og har gennem alle disse år opnået et omdømme for høj kvalitet og ærlighed, hvilket vi er stolte af og værner om.

MUSH – 100 % Naturligt kattemad fra Finland

Folkene bag MUSH vil give alle hunde mulighed for at spise bedre mad – mad som er fersk, ren, ubehandlet og fri for tilsætninger og unødvendige ingredienser. Mad deres kroppe er skabt til at spise, mad der giver styrke, energi og sikrer madglæden.

Præcis den type mad laver de på deres fabrik i Jakobstad i Finland. De syntes at råfodring er det bedste du kan give din kat, og de ønsker at maden skal være en kilde til sundhed, glæde samt høj livskvalitet.

Se vores udvalg

Hundefoder

Tørkost

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 24 62 74 57 eller send en mail til Kissersgladehunde@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.