Tørkost

Vi er officiel Acana forhandler – vi forhandler Acana hundefoder for den canadiske producent Champion Petfood.

Orijen og Acana hunde- og kattemad.

Min mission er enkel og klar:

Jeg forhandler BIOLOGISK KORREKT hunde- og kattemad af FRISKE RÅVARER.

Champion Petfoods i Canada, der laver ORIJEN og ACANA adskiller sig fra de traditionelle multinationale foderproducenter ved selv at tilberede maden, i deres egne state of the art køkkener. Det giver dem mulighed for at lave Biologisk Korrekt mad, og samtidig bruge verdens højeste indhold af friske ingredienser.

ORIJEN og ACANA hunde og kattemad er gennem mere end et kvart århundrede blevet solgt fra specialforretninger og dyrlæger, og har gennem alle disse år opnået et omdømme for høj kvalitet og ærlighed, hvilket de er stolte af og værner om.

Deres filosofi omkring BIOLOGISK KORREKT mad repræsenterer en helt ny klasse af hunde- og kattemad. Udviklet til at følge hunde og kattes fantastiske optagelse af kød og protein-baserede råvarer.

Ja selv deres råvarer er anderledes.
Der bruges ikke masse-fremstillede ingredienser, som du finder i traditionelt fremstillet foder.

I stedet fokuserer de på råvarer, som er opdrættet og fisket, af mennesker de stoler på og har tillid til, i deres egen region. Disse råvarer er også godkendt til menneskebrug og bliver hver dag leveret frisk til vores køkken.

Vil du ringes op?

Har du brug for råd eller vejledning, eller blot få svar på dine spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt!BIOLOGISK KORREKT

EN NY KLASSE AF KØD-BASERET MAD DER AFSPEJLER DEN EVOLUTIONÆRE KOST.

Den grå ulv er forfader til alle domesticerede hunde. Den Afrikanske vildkat er forfader til alle domesticerede katte. Gennem mange års opdræt har vi fremavlet hundredevis af ”forskelligt udseende ulve og vildkatte”, men hunde og kattes interne opbygning er stadig uforandret.

Sandheden er at moderne hunde og kattes spise-anatomi er den samme som deres vilde families, så det er ingen overraskelse at deres mad-behov også er det samme.

KONCEPTET BIOLOGISK KORREKT® ER SIMPELT: AFSPEJL MÆNGDE, FRISKHEDEN OG VARIANSEN AF KØD, SOM NATUREN HAR UDVIKLET HUNDE OG KATTE TIL AT SPISE.

ACANAs rigt nærende kød afspejler dit kæledyrs evolutionære kost, og ekskluderer højt-glykæmiske kulhydrater, grøntsagsproteiner, syntetiske tilsætninger og alt andet din hund eller kat ikke spiser i naturen.

ACANA FØLGER NATURENS 5 REGLER:

 

  1. RIG PÅ KØD OG PROTEIN
  2. STORE MÆNGDER FRISK KØD
  3. EN BRED VARIANS AF KØD
  4. ÆGTE WHOLEPREY™ KØD-FORHOLD
  5. BEGRÆNSEDE KULHYDRATER