Dansk Tørfoder Valhalla

Kissers Glade Hunde

Jeg har valgt at have Valhalla i Min butik da det er et helt igennem dansk produkt

Alt Valhalla er lavet i Danmark, efter danske opskrifter udviklet af danske dyrlæger, og med inspiration fra den nordiske natur og det nordiske køkken.

Det er mange faktorer der påvirker valget af hvor og hvordan Valhalla bør produceres, producenten har eksempelvis været både i USA og Australien for at undersøge forholdene.
Deres tanker ender samme sted, for at sikre en miljørigtig produktion, i en kvalitet der er til at stole på, og som de let kan kontrollere, er det mest oplagt at få Valhalla lavet i nærheden af deres hovedkontor i Nordjylland.

De har fundet en lokal producent der har den fornødne viden, og det drive der er nødvendigt for at opfylde deres krav og vision om hvad sund og god hundemad er. Der findes masser af fabrikker der vil producere foder, men kunsten er at vælge den der kan gøre det med det rigtige mindset og den rigtige kvalitet.

De har fået mange henvendelser angående hvor præcist i Danmark Valhalla laves. Svaret er klart og det fremgår endda tydeligt af deres poser; de kan med stolthed fortælle at det er VPG i Ølgod der producerer Valhalla.

Made in Denmark har altså en række fordele

  • Kort transport
  • Lokale råvarer
  • Let at kontrollere
  • Fleksibel produktionsvolumen
  • Evne til at indarbejde deres ønsker omkring eksempelvis emballage
  • Danske dyrlæger
  • Dansk Kvalitetssikring
  • Alt i alt er de stolte af at Valhalla Petfoods produceres i Danmark, med danske råvarer, dansk arbejdskraft, dansk overenskomst, og dansk kvalitet.

De vil ikke have det på nogen anden måde, og det tror jeg heller ikke du vil

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 24 62 74 57 eller send en mail til Kissersgladehunde@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.