Grizzly Vildlakseolie

Grizzly Vildlakseolie har en duft af hav og en karakteristisk smag af frisk fisk, som de fleste hunde godt kan lide umiddelbart. Hvis din hunds kost har været den samme i lang tid, kan det være at den gradvist skal vænnes til den nye smag. I tilfælde heraf anbefaler vi, at du bruger mindre mængder af Grizzly Vildlakseolie i den første tid. Når din hund har lært den nye og naturlige smag bedre at kende, kan du forvente, at den vil udvise et vist niveau af sund lyst til lakseolien.

Det er vigtigt at du følger etikettens anvisning nøje og give din hund den passende mængde Grizzly Vildlakseolie. Det er også vigtigt kun at tilføre Grizzly Vildlakseolie på den mængde foder som din hund vil æde i en omgang. Da Grizzly Vildlakseolie er et naturprodukt har den et indhold af meget værdifulde og virkningsfulde fedtsyrer som din hund kan få glæde af.

Hvis Grizzly Vildlakseolie på en gang er blevet tilført foder til flere dage vil luften bevirke de virkningsfulde fedtsyrer begynder at oxidere. Dette resulterer i mindre virkningsfulde og delvis mættede fedtsyrer og du vil opleve at olien mister sin friske, rene duft. Dette vil ske inden for få dage og er også dit bevis på at Grizzly Vildlakseolie har et højt indhold af naturlige uomdannede flerumættede fedtsyrer som DHA og EPA.

Kan jeg give Grizzly Vildlakseolie til min hundehvalp?

At sørge for en sund balance mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer fra begyndelsen er en rigtig god måde at medvirke til sikring af et langt og sundt liv for din hundehvalp.

Vi anbefaler, at du bruger omkring halvdelen af den mindste dosis til din hundehvalps foder hver dag.

Spørg eventuelt din dyrlæge om den specifikke dosering.

Hvordan bruger jeg Grizzly Vildlakseolie?

Pump Grizzly Vildlakseolie på din hunds foder direkte fra pumpeflasken i henhold til vægttabellen på etiketten.

Hygiejnisk og let at anvende:
Grizzly Vildlakseolie købes i en flaske med påmonteret pumpe så den er så let at anvende som muligt. Ingen forsegling der skal fjernes – ingen ske – ingen fedtede fingre – ingen rengøring.

Bare tryk på pumpen … det er alt.

Fås i følgende størrelser:

N

125 ml

N

250 ml

N

500 ml

N

1000 ml

Vil du ringes op?

Har du brug for råd eller vejledning, eller blot få svar på dine spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt!