Acana kornfrit tørkost

ACANA RANCHLANDS

ACANA RANCHLANDS har netop ramt vores hylder. Det er det nyeste produkt fra Champion Petfoods, og den nyeste tilføjelse i ACANA’s kornfrie serie.

RANCHLANDS laves på Bison, Oksekød, Lam og selvfølgelig masser af fisk. Kødindholdet er hele 60%, og der er stadig masser af frugt, grønt og urter (40%).

Alle vores råvarer kommer direkte fra staten Alberta, og bliver leveret FRISK hver dag. Dette gør nedfrysning og konservering overflødigt, hvilket garanterer den høje kvalitet. Bison og oksekød er sunde, naturlige kilder til masser af protein, og sammen med lam udgør de en Biologisk Korrekt kost.

ACANA RANCHLANDS indeholder selvfølgelig også vildt fanget frisk fisk, den bedste naturlige kilde til de essentielle omega 3 og 6 fedtsyrer! Disse fedtsyrer spiller en vigtig rolle i hundens immunforsvar, og de sikrer en flot hud samt skinnende pels.

Alt i alt udgør ACANA Ranchlands en sund og naturlig kost for din hund, med masser af kød, store mængder protein og sunde fisk. Så skal din hund prøve noget nyt, er Ranchlands en helt ny smag, men med samme gode egenskaber som vores andre kornfrie ACANA produkter. Husk at vi anbefaler rotering mellem de kornfrie produkter, for det er den mest naturlige måde at fodre.

 

 • 2.00 kg
 • 6,00 kg
 • 11,4 kg

Acana Grasslands

Acana Grasslands er et kornfrit produkt baseret på det hunden i naturen spiser – en sund og varieret kost, bestående hovedsageligt af kød.

Vi har ikke valgt navnet “Grasslands” for sjov, det er valgt for at vise sammenhængen mellem foderet og stedet ingredienserne kommer fra – Alberta.

Alberta i Canada er netop kendt for sine store og frugtbare landområder (grasslands), hvilket er hvor vi får alle vores FRISKE ingredienser fra.

Acana Grasslands har et højt kødindhold (min. 60%) som stammer fra FRISK lam, friske hele æg, og to slags friskfangede fisk. Alle ingredienserne bliver bragt til døren, FRISK, hver dag, hvilket betyder ingen konserveringsmidler og ingen nedfrysning.

Fiskene giver yderligere foderet den fordel at de indeholder store mængder af de vigtige omega 3 og 6 fedtsyrer, som styrker hundens immunforsvar og giver en flot og skinnende pels – hundens ydre tegn på sundhed.

I stedet for det allergifremkaldende korn, har vi i Acana Grasslands udelukkende brugt sunde grøntsager, frugter og udvalgte botaniske ingredienser. Disse sunde ingredienser er fx; enebær, hindbær, ribs og pebermynte, som alle er med til at styrke og give hundens krop næring.

 

 • 2,00 kg
 • 6,00 kg
 • 11,4 kg

Acana Wild Prairie

Acana Wild Prairie hund er et kornfrit højkvalitets-produkt som din hund vil nyde godt af.

Navnet “Wild Prairie” er ikke valgt tilfældigt, det er valgt fordi vores ingredienser kommer frisk fra prærien i Alberta.

For at give din hund den optimale næring, har vi sikret foderet et højt kødindhold (min. 60%) fra frilandskyllinger, friske hele æg og to forskellige slags friske fisk. Alle disse lokale ingredienser bliver leveret FRISK hver dag, hvilket betyder at der ikke er behov for hverken konserveringsmiddel eller nedfrysning.

Vores foder indeholder sunde grøntsager, frugter og udvalgte botaniske ingredienser, i stedet for det allergifremkaldende korn. Disse naturlige ingredienser er blandt andet: enebær, morgenfrue blomst, hindbær og mælkebøtte. De er alle er med til at styrke hundens immunsystem og fjerner giftstoffer.

Fiskene i foderet giver den korrekte mængde fedtsyrer (heriblandt omega 3 og 6) som blandt andet sikrer en flot og skinnende pels – tegnet på en sund og glad hund. Samtidigt sikrer det høje kødindhold den rigtige fordeling af protein og kulhydrat, nemlig få kulhydrater og masser af sunde proteiner.

 

 • 2,00 kg
 • 6,00 kg
 • 11,4 kg

Acana Lamb & Apple

Acana Lamb & Apple er vores gode allergifoder til hunde med specielle behov.

Lamme-baseret foder gives ofte til hunde der har brug for at få deres proteiner fra en enkelt kilde – lam. Alligevel indeholder de fleste kommercielle “lamme-baserede foder” kylling og oksekød, ligesom flere forskellige slags korn – alle ingredienser som kan skabe problemer for hunde med allergi-problemer.

Derfor har vi skabt Acana Lamb&Apple som et ægte allergi-venligt foder. Det indeholder udelukkende lam fra New Zealand (min. 50%), som den eneste kilde til protein, samt røde og grønne linser for at holde blodsukkeret stabilt – ingen allergifremkaldende majs, hvede eller gluten.

Udover det høje indhold af protein og det lave indhold af kulhydrat, udmærker Acana Lamb&Apple sig ved IKKE at indeholde hverken kylling, æg, mejeri-produkter, hvede eller majs (alle ingredienser som kan udløse allergiske reaktioner hos allergi-hunde).

I stedet for animalsk fedt indeholder Acana Lamb&Apple olier fra lokal solsikke og hør, samt organiske hav-frugter og botaniske prærie-ingredienser – heriblandt hindbær og brændenælde som tilfører et naturligt indhold af selen, B-vitamin, zink og biotin, til at give flot og skinnende pels.

Alt i alt tror vi at du er enig – det er sådan et produkt din hund fortjener.

 

 • 2,00 kg
 • 6,00 kg
 • 11,4 kg

Acana Pacifica

Acana Pacifica Hund er et af produkterne i vores nye ACANA serie.

Acana Pacifica har et højt indhold (min. 60%) af 3 forskellige slags fisk, nemlig 5 slags laks, flynder og sild.

Vi har valgt netop fiskekød fordi det er fyldt med let-optagelige proteiner, mens fiskenes naturlige indhold af omega 3 og andre vigtige fedtsyrer (EPA og DHA), sikrer hunden en flot og skinnende pels – hundens ydre tegn på sundhed. Desuden sørger det høje kødindhold også for at vores foder har det korrekte indhold kulhydrater og protein – få kulhydrater, mange proteiner.

Disse fisk ankommer frisk-fanget HVER dag, hvilket betyder at vi ALDRIG fryser kødet ned, og ikke tilsætter konserveringmidler.

Ud over dette prøver vi at matche hundens naturlige kost ved at tilsætte sunde grøntsager, frugter og andre botaniske ingredienser, i stedet for det allergifremkaldende korn. Disse botaniske ingredienser er blandt andet; pebermynte, hindbær, gulerødder, græskar og morgenfrue blomst. Ingrediensernes formål er at fjerne toksiner (giftstoffer), samt at styrke hundens immunforsvar.

Denne blanding af sunde ingredienser, det lave indhold af kulhydrater og det høje indhold af proteiner, gør Acana Pacifica til et produkt af særlig høj kvalitet – præcis hvad din hund fortjener.

 

 • 2,00 kg
 • 6,00 kg
 • 11,4 kg